opdater cookie valg Familiekalender med dine egne billeder bestil nemt online

Familiekalender med dine egne billeder

familiekalender

Det kræver et godt overblik at holde styr på fodboldkampe, maddage, skolearrangementer, weekendture og alt det andet, der skal nås i hverdagen. Og ikke mindst: At det ikke falder oven i hinanden.

 

En familiekalender er et næsten uundværligt redskab i hverdagen for den aktive familie. Med den kan I holde styr på fremtiden og samtidig blive mindet om jeres gode oplevelser i fortiden, når I hver dag kigger på billederne fra badeferien, 80’er-festen eller børnefødselsdagen.

Du kan vælge mellem flere forskellige designs, så du får en familiekalender, der passer til jeres hjem.

 

En familiekalender med plads til hele familien

Kalenderen er i A3-størrelse 29,7 x 42 cm. Det betyder, at der er god plads til at notere på hver enkelt dag.

Der er plads til 5 familiemedlemmer på familiekalenderen. Du kan få trykt jeres navne på – eller du kan skrive dem selv.

Kalenderen er opbygget, så der er en måned pr. side. Det giver et godt overblik over hver enkelt måned. Vi har naturligvis sat både ugenumre og helligdage på. Det gør det nemt at holde styr på ferier og mulighederne for en forlænget weekend (vi kan varmt anbefale en tur til Paris omkring St. Bededag og Rom i påsken).

 

Holdbart papir og spiralryg

Du kan vælge mellem to forskellige papirtyper: Silkemat 170 g. og Luksus Satin 200 g. Den sidste er lidt kraftigere end den første, men uanset hvilket papir du vælger, får du en kalender af høj kvalitet.

Familiekalenderen er samlet med en spiralryg, så den kan hænges op på køkkenvæggen. Den gør kalenderen holdbar, så den ikke falder fra hinanden, selv om I bladrer frem og tilbage.

 

Billedkvalitet

Vi har gjort os umage for at lave en familiekalender med en høj kvalitet – både hvad angår design, papir og trykkvalitet. Så nu mangler vi bare dine billeder. Jo bedre kvalitet de har, jo bedre bliver resultatet.

Vi er ikke i tvivl om, at du ser hamrende godt ud på billederne, så det er mere den tekniske kvalitet, vi tænker på.

Når du vælger dine billeder, så hold øje med, at de:

  • er skarpe. Billeder downloadet fra facebook er blevet komprimeret og kvaliteten er gået fløjten, det er derfor bedst at du bruger det oprindelige billede.
  • har klare farver
  • har en tilstrækkelig høj opløsning. Og hvad er det så?
    Ligger billederne på din mobil, så overfør dem til computeren i ”oprindelig størrelse”.